REINIGING SUPERYACHTS / LUXE JACHTEN

RSD Cleaning is thuis in alle markten. Het reinigen van SuperYachts of Luxe jachten is 1 van onze TOP specialiteiten.

Perfectie, prestatie, uitdaging, water, boten, … het zit hem in de genen van zaakvoerder Davy De Smet!

Al in de beginjaren van RSD Cleaning was het reinigen van SuperYachts een markt waar hij deel wilde van uitmaken. Gestart met een eigen Boat Washing Service om na enkele jaren met een vaste partner ‘Baudoin Ocean Wash Systems’ in zee te gaan.


MET TROTS MAG 'RSD CLEANING' ZICH VOORSTELLEN ALS
'PIONIER VAN BELGIË' IN DE 'REINIGING VAN SUPERYACHTS OF LUXE JACHTEN'


Monaco

Jaarlijkse reiniging SuperYachts voor de Monaco Yacht Show

Sedert 2009 is RSD Cleaning een vaste waarde op de jaarlijkse Monaco Yacht Show . Met de 'Baudoin Ocean Wash Tender' reinigen vanop het water, is de perfecte oplossing om het Yacht te laten schitteren in de zon.

Nederland, Amsterdam

Geregeld is RSD Cleaning in opdracht van Baudoin Ocean Wash Systems van de partij in Nederland om bij scheepswerven de nieuwe SuperYachts of Luxe jachten te reinigen. Het spreekt voor zich dat de eisen in deze branche ‘Reiniging SuperYachts of Luxe jachten’ zeer hoog liggen.

België

Mooie jachten doorstaan vele weersomstandigheden en verdienen degelijk onderhoud. Als eigenaar van een privé jacht, jachtbouwer, of jachtimporteur kan u bij RSD Cleaning terecht voor regelmatige reiniging of grondige reiniging. De reiniging van jachten omvat zowel de binnen- als buitenkant en het teakhout.

Werking Reiniging SuperYachts / Luxe jachten

Met een volledig uitgeruste Cleaning Boat en stevige carbon telescopische borstels die tot 14 meter hoog reiken verzorgt RSD Cleaning de reiniging van SuperYachts of Luxe jachten tot in de perfectie.

Tijdens het reinigen van het SuperYacht of Luxe jacht van het Crows Nest tot aan de waterlijn is het aspect veiligheid bijzonder belangrijk. RSD Cleaning is dan ook uitgerust met kwalitatieve veiligheidsharnassen die voldoen aan de nodige eisen.


RSD CLEANING ONDERSCHEID ZICH IN REINIGING VAN SUPERYACHTS OF LUXE JACHTEN DOOR PRECISIE


info@rsd-cleaning.be

REINIGING SUPERYACHTS / LUXE JACHTEN

PERFECTIE VAN CROWS NEST TOT AAN DE WATERLIJN


RSD CLEANING


Professionele reiniging

Professionele aanpak/planning

Top opgeleide vakmannen, die respectvol omgaan met uw privacy

Top reinigingsmateriaal

Schitterend resultaat